Finurligheder
Webshop - Play User Lab - Designtænkning - SEO
Finurligheder kreativitet

Kreative børn er fremtidens superhelte!

Finurligheder, er en kreativ virksomhed med fokus på børn og kreativitet. Designstudiet udvikler koncepter i børnehøjde og hjælper virksomheder og organisationer med løsninger, der skaber værdi for børn og unge – altid med fokus på samskabelse og designtænkning.

I forbindelse med salg af kreative temakasser til børn og deres voksne, udviklede vi projektets webshop. På en kampagneperiode lykkedes det os, at ændre strukturen og den tekniske SEO, så webshoppen indtjente det samme som, da den udelukkede kørte SoMe annoncering.

lego play user lab

Play User Lab – leg, læring og kreativitet til børn

Sammen med Finurligheder har vi deltaget i Play User Lab – et intensivt forløb, hvor vi arbejder med brugerfokuserede designmetoder i udviklingsprocessen med fokus på leg, læring og kreativitet til børn.

Play User Lab, er et samarbejde mellem CoC, Designskolen Kolding og LEGO Fonden. Ved at kombinere deres ekspertiser – børn og design samt leg, læring og kreativitet – skabes der en unik innovationsplatform for virksomheder der arbejder med børn.

Play user lab

Projektledelse og kreativitet

Vi er stærke i projektplanlægning og ser koordinering, kreativitet, overblik og struktur som en af vores kerneydelser. Vi styrer små og store projekter – altid med din virksomhed eller dit projekt i centrum.

Vi hjælper kreative virksomheder og freelancere, der har brug for sparring og projektledelse på større eller længerevarende projekter – så har de tid til at gøre det, de er bedst til.