Finurligheder
Kreativitet, samskabelse og designtænkning
Finurligheder kreativitet

Kreative børn er fremtidens superhelte!

Sammen med Finurligheder, er vi et team der er stærke i børn som målgruppe. Vi udvikler kreativitet, koncepter, branding og kommunikation i børnehøjde. Vi hjælper virksomheder og organisationer gennem en kreativ proces, der sikrer løsninger der skaber værdi for børn og unge – altid med fokus på samskabelse og designtænkning.

Som digital samarbejdspartner drifter og vedligeholder vi blandt andet projektets webshop og udvikler digitale procesværktøjer. På en kampagneperiode lykkedes det os, at ændre strukturen og den tekniske SEO, så webshoppen indtjente det samme som, da der kun kørte SoMe annoncering.

lego play user lab

Play User Lab – leg, læring og kreativitet til børn

Sammen med Finurligheder har vi deltaget i Play User Lab – et intensivt forløb, hvor vi arbejder med brugerfokuserede designmetoder i udviklingsprocessen med fokus på leg, læring og kreativitet til børn.

Play User Lab, er et samarbejde mellem CoC, Designskolen Kolding og LEGO Fonden. Ved at kombinere deres ekspertiser – børn og design samt leg, læring og kreativitet – skabes der en unik innovationsplatform for virksomheder der arbejder med børn.

Finurligheder kreativitet

Projektledelse og kreativitet

Vi er stærke i projektplanlægning og ser koordinering, kreativitet, overblik og struktur som en af vores kerneydelser. Vi styrer små og store projekter – altid med din virksomhed eller dit projekt i centrum.

Vi arbejder også for små virksomheder og freelancere, der har brug for sparring og projektledelse på større eller længerevarende projekter – så har de tid til at gøre det, de er bedst til.

Vi samler statistik ved hjælp af cookies. Ved at klikke OK accepterer du vores cookies til statistik.

Skal vi hjælpe dig?

Kontakt os