The Public Affairs Engine
Visuel identitet - Print - Digital design - Webudvikling
The Public Affairs Engine
The Public Affairs Engine

Et bogprojekt med politiske værktøjer

The Public Affairs Engine er en how-to-guide af Anders Kopp Jensen, stifter og CEO hos Ulobby. Guiden henvender sig til alle der arbejder med lobbyisme og politik. Formålet er, at gøre det lettere og mere gennemskueligt, at gøre Public Affairs-funktionen til et værktøj i organisationer og foreninger, der både understøtter og fremmer det øvrige arbejde.

The Public Affair Engine er et bogprojekt der omfatter udvikling af et større antal figurer, diagrammer og forklarende oversigter. Et tekstungt og indforstået materiale skulle formidles på en gennemskuelig og brugervenlig måde, så bogen kan bruges som opslagsværk af organisationer, foreninger, og andre der gerne vil påvirke den politiske dagsorden.

The Public Affairs Engine
The Public Affairs Engine
The Public Affairs Engine
The Public Affairs Engine

Grafisk design og Layout

Jamen, arbejder I ikke kun med digital design? Nej, det gør vi langt fra. Ofte kan man ikke dele en opgave op i online og offline. Vi arbejder altid hele vejen rundt om jeres kommunikation, hvor print og web tænkes som en samlet løsning. Vi skaber et visuelt sprog, så du altid kan genkende dit produkt og brand.

Det vigtigste er, at udvikle et design der er funktionelt, intuitivt og overskueligt for jeres brugere. Vi skal altid udvikle en god brugeroplevelse – lige meget om det er til print eller digitalt. Vi lytter til jeres ønsker og udvikler et design der passer til jeres virksomheds behov –  altid i tæt samarbejde med jer som kunde.