Hjertetouren
Digital design - Webudvikling - Brugeroplevelse - Support
Hjertetouren

24 timers cykelløb for Danmarks hjerter

Hjertetouren, er en forening etableret med det formål at indsamle penge til at understøtte Hjerteforeningens og Børnehjertefondens arbejde.
Hjerteforeningen, kæmper for forskning i hjerte-kar-sygdomme, livreddende behandlingsmetoder og sørger for hjertesagen er på den politiske dagsorden.

Vi støtter altid en god sag, og har i flere år hjulpet Hjertetouren med deres fantastiske arbejde. Vi er deres digitale leverandør og står for support og opdateringer. Da foreningen stod overfor en større digital operation, leverede vi en hjemmeside med optimeret design, tilmeldingsmodul og platform til sponsorer, frivillige og andre samarbejdspartnere.

Hjertetouren støtter

Hjerteforeningen logo

Hjertetouren
Hjertetouren Hjerteforeningen
Hjertetouren Hjerteforeningen

Freelancer med bureaufordele

Vi er en digital duo der arbejder freelance for blandt andet bureauer og kreative virksomheder, der mangler ekstern hjælp – både som webudvikler, UX designer eller digital projektleder.

Vi er to i vores freelancer-setup, hvor den ene af os er projektleder.

Det vil sige, at der altid er styr på proces, deadline og kommunikation – hvilket gør vores samarbejde mere driftsikkert.
Vi er vant til at springe til hurtigt, og er rutineret i at arbejde på tværs af fagområder, hvis I har andre samarbejdspartnere tilknyttet jeres projekter.