Skriv til os om dit projekt

Uddyb gerne hvad vi skal hjælpe dig med. Hvilke ønsker og krav du har til dit digitale projekt og fortæl eventuelt lidt om tidshorisont og budget. Send gerne kravspecifikationer eller link til den hjemmeside eller webshop vi skal arbejde på.

  Navn
  Besked

  Send en mail til Pernille

  Jeg står for kommunikationen og projektledelsen af dit projekt. Så er du sikker på, at der er styr på deadlines og aftaler – og samtidig sikret den bedste sparring gennem hele processen.

  Lynglund digital design
  Vi tilbyder digital design

  Samarbejde

  Vi prioriterer det gode samarbejde højt. Det vil sige at vi meget gerne indgår forpligtende samarbejder, hvor vi løfter hinanden mens vi hver i sær gør det vi er bedst til.

  Fair vilkår

  Vi udarbejder altid et tilbud med forståelse for din virksomhed. Vi tror ikke på låste aftaler eller abonnementer og det der udvikles eller designes, ejer du som kunde.

  Projektledelse

  Projektledelse er en af vores kerneydelser, og derfor er du sikker på, at der er styr på kommunikation, aftaler og deadlines, så vores samarbejde er driftsikkert.

  Proces

  Vi prioiterer trivsel og en god proces højt når vi løser opgaver og indgår samarbejder. Processen, er lige så vigtig som både pris og produkt – derfor er samarbejdet centralt.

  Kunderelation

  Vi stræber efter et højt serviceniveau når vi løser opgaver og strækker os altid langt for vores kunder.
  Tonen er nede på jorden og i et sprog alle kan forstå.