Hvem er Lynglund?

Vi er freelance digital designer, webudvikler og projektleder, der løser opgaver for organisationer, kulturprojekter og kreative virksomheder. Vi designer, udvikler og drifter digitale og grafiske projekter, hvor brugervenlighed (UX/UI), god proces og fair vilkår prioriteres højt. 

Projektledelse er en af vores kerneydelser, så du er altid sikker på, at der er styr på proces, deadlines og kommunikation – hvilket gør vores samarbejde mere driftsikkert.
Vi deler ikke jeres kommunikation op i online og offline, men tænker print og det digitale som en samlet løsning.

Vi vægter bæredygtighed og iværksætteri højt – og støtter altid den gode sag!

Om os - Pernille Lynglund

Pernille

Jeg står for projektledelse og kundekontakten hos Lynglund. Jeg har en baggrund som Kulturel Tekstilformidler og bruger min erfaring med formidling og design i udviklingen af digitale løsninger.

Jeg har arbejdet for kultur- og kampagnehuse og stået i spidsen for projekter og events for blandt andet Den Frie Udstillingsbygning og Arbejdermuseet. Jeg har været projektleder hos COFOCO (Dining Week) og Forbrugerrådet TÆNK samt arbejdet med projekter og kommunikation for Rådet for Sikker Trafik, Wonderful Copenhagen og Copenhagen Cooking.

Om os - Claus Lynglund

Claus

Jeg er den digitale håndværker, der smeder design, brugervenlighed og teknik sammen. At jeg er en stærk digital designer med solide frontend-færdigheder gør, at jeg kan forene design og udvikling og levere en samlet pakke til vores kunder.

Jeg har i flere år arbejdet som senior digital designer for Telenor og CBB Mobil hvor kundekampagner og skiftende landingpages var hverdag. Som freelancer har jeg lavet opgaver for en stor håndfuld kunder, der rummer både Københavns Kommune, Vestas og flere etablerede bureauer.

Konceptet er enkelt – du betaler kun for udført arbejde!

Vi tror ikke på, at det bedste samarbejde opstår hvis vi låser hinanden i bindende aftaler, abonnementsordninger eller ugennemsigtige vilkår. Derfor betaler du kun for udført arbejde.

Vi ønsker, at være din digitale samarbejdspartner, der hurtigt kan træde til som en del af jeres team og som prioriterer det gode og mere langtidsholdbare samarbejde.
Vi er vant til, at springe til hurtigt og er rutineret i, at arbejde på tværs af fagområder, hvis I har andre samarbejdspartnere tilknyttet jeres projekter.

Vi er stærke i at samarbejde med organisationer, virksomheder eller bureauer der har brug for hjælp til driften når ressourcerne ikke er i virksomheden, der er brug for ekstra hænder i kampagneperioder, eller den soloselvstændige har fået et større projekt ind.

Ved at indgå et samarbejde med os er I sikre på, at arbejde sammen med en der kender jeres brand, kommunikation og team – det er i sådanne samarbejder, at vores rolle som projektleder gør en forskel for processen. For processen er for os lige så vigtig som pris og produkt – derfor er samarbejdet centralt.

Vi tilbyder digital design

Skal vi hjælpe dig med dit digitale projekt?

Samarbejde

Vi prioriterer altid det gode samarbejde højt. Det vil sige at vi gerne indgår forpligtende samarbejder, hvor vi løfter hinanden mens vi hver i sær gør det vi er bedst til.

Fair vilkår

Vi udarbejder altid et tilbud med forståelse for din virksomhed. Vi tror ikke på låste aftaler eller abonnementer og det der udvikles eller designes, ejer du som kunde.

Projektledelse

Projektledelse er en af vores kerneydelser, og derfor er du sikker på, at der er styr på kommunikation, aftaler og deadlines, så vores samarbejde er driftsikkert.

Proces

Vi prioiterer trivsel og en god proces højt når vi løser opgaver og indgår samarbejder. Processen, er lige så vigtig som både pris og produkt – derfor er samarbejdet centralt.

Kunderelation

Vi stræber efter et højt serviceniveau når vi løser opgaver og strækker os altid langt for vores kunder.
Tonen er nede på jorden og i et sprog alle kan forstå.

Dialog på tværs webdesign
Nordic sense hjemmeside
Webbureau i Ry
red maden
Hjemmeside design
Webbureau
Digital design bureau
Børnefolkemødet grafik
Webdesign
Rebots webshop
Limelight logodesign
Walter grey markedsføring
CBB mobil logo design

Vi samler statistik ved hjælp af cookies. Ved at klikke OK accepterer du vores cookies til statistik.

Skal vi hjælpe dig?

Kontakt os