Hvem er Lynglund?

Vi er freelance digital designer, grafiker og webudvikler der løser opgaver for blandt andet organisationer, kultursteder og bæredygtige virksomheder. Vi designer, udvikler og drifter digitale og grafiske projekter, hvor brugervenlighed (UX/UI), god proces og fair vilkår prioriteres højt. 

Projektledelse er en af vores kerneydelser, så du er altid sikker på, at der er styr på proces, deadlines og kommunikation – hvilket gør vores samarbejde mere driftsikkert.
Vi deler ikke jeres kommunikation op i online og offline, men tænker print og det digitale som en samlet løsning.

Vi vægter kultur og bæredygtighed højt – og støtter altid den gode sag!

Lynglund-digital-design

Pernille

Jeg står for projektledelse og kundekontakten hos Lynglund. Jeg har en baggrund som Kulturel Tekstilformidler, og bruger min erfaring med formidling og design i udviklingen af digitale og grafiske løsninger.

Jeg har arbejdet for kultur- og kampagnehuse og stået i spidsen for projekter og events for blandt andet Den Frie Udstillingsbygning og Arbejdermuseet. Jeg har været projektleder hos COFOCO (Dining Week) og Forbrugerrådet TÆNK, samt arbejdet med projekter og kommunikation for Rådet for Sikker Trafik, Wonderful Copenhagen og Copenhagen Cooking.

Claus

Jeg er den digitale håndværker, der smeder design, brugervenlighed og teknik sammen. At jeg er en stærk digital designer med solide frontend-færdigheder gør, at jeg kan forene design og udvikling og levere en samlet pakke til vores kunder.

Jeg har i flere år arbejdet som senior digital designer for Telenor og CBB Mobil, hvor kundekampagner og skiftende landingpages var hverdag. Som freelancer har jeg løst opgaver for en stor håndfuld kunder, der rummer både Københavns Kommune, Vestas og Børnecancerfonden.

Konceptet er enkelt – I betaler kun for udført arbejde!

Vi tror ikke på, at det bedste samarbejde opstår hvis vi låser hinanden i bindende aftaler, abonnementsordninger eller ugennemsigtige vilkår. Derfor betaler I kun for udført arbejde.

Vi ønsker, at være jeres digitale og grafiske samarbejdspartner, der hurtigt kan træde til som en del af jeres team – og som prioriterer det gode og mere langtidsholdbare samarbejde.
Vi er vant til, at springe til hurtigt og er rutineret i, at arbejde på tværs af fagområder, hvis I har andre samarbejdspartnere tilknyttet jeres projekter.

Vi er stærke i at samarbejde med organisationer, kultursteder eller kreative virksomheder der har brug for hjælp til driften, når ressourcerne ikke er i huset, eller der er brug for ekstra hænder i kampagneperioder.

Ved at indgå et samarbejde med os er I sikre på, at arbejde sammen med en der kender jeres brand, kommunikation og team. Det er i sådanne samarbejder, at vores rolle som projektleder gør en forskel for processen. For processen er for os lige så vigtig som pris og produkt – derfor er det gode samarbejde centralt.

Vi tilbyder digital design

Samarbejde

Vi prioriterer det gode samarbejde højt. Det vil sige at vi meget gerne indgår forpligtende samarbejder, hvor vi løfter hinanden mens vi hver i sær gør det vi er bedst til.

Fair vilkår

Vi udarbejder altid et tilbud med forståelse for din virksomhed. Vi tror ikke på låste aftaler eller abonnementer og det der udvikles eller designes, ejer du som kunde.

Proces

Vi prioiterer trivsel og en god proces højt når vi løser opgaver og indgår samarbejder. Processen, er lige så vigtig som både pris og produkt – derfor er samarbejdet centralt.

Kunderelation

Vi stræber efter et højt serviceniveau når vi løser opgaver og strækker os altid langt for vores kunder.
Tonen er nede på jorden og i et sprog alle kan forstå.

Skal vi hjælpe dig?

Børnecancerfonden logo
Webbureau i Ry
Børnefolkemødet grafik
red maden
Museum Give logo
Endometrose fællesskabet logo
Genfyld logo
flamenco teatret logo
Ronald mcdonald logo
Børneliv logo
KLF medier logo
Lynglund Telenor logo
Rebots webshop
make them smile kenya logo
R82 by etac logo
Dialog på tværs webdesign
Syng logo
Chola logo