Hvem er Lynglund?

Vi er en digital duo, der primært arbejder freelance for organisationer, virksomheder og kreative soloselvstændige. Vi udvikler og designer digitale projekter, hvor brugervenlighed altid er i fokus (UX/UI).

Vi hjælper selvfølgelig også gerne med analog grafik – det ene udelukker ikke det andet.

Projektledelse er en af vores kerneydelser, så du er altid sikker på, at der er styr på proces, deadlines og kommunikation – hvilket gør vores samarbejde mere driftsikkert.

Vi vægter bæredygtighed og iværksætteri højt – og støtter altid den gode sag!

Om os - Pernille Lynglund

Pernille

Jeg står for projektledelse og kundekontakten hos Lynglund. Jeg har en baggrund som Kulturel Tekstilformidler og bruger min erfaring med formidling og design i udviklingen af digitale løsninger.

Jeg har arbejdet for kultur- og kampagnehuse og stået i spidsen for projekter og events for blandt andet Den Frie Udstillingsbygning og Arbejdermuseet. Jeg har været projektleder hos COFOCO og Forbrugerrådet TÆNK samt arbejdet med projekter og kommunikation for Rådet for Sikker Trafik, Wonderful Copenhagen og Copenhagen Cooking.

Om os - Claus Lynglund

Claus

Jeg er den digitale håndværker, der smeder design, brugervenlighed og teknik sammen. At jeg er en stærk digital designer med solide frontend-færdigheder gør, at jeg kan forene design og udvikling og levere en samlet pakke til vores kunder.

Jeg har i flere år arbejdet som senior digital designer for Telenor og CBB Mobil hvor kundekampagner og skiftende landingpages var hverdag. Som freelancer har jeg lavet opgaver for en stor håndfuld kunder, der rummer både Københavns Kommune, Vestas og flere etablerede bureauer.

Vores koncept er enkelt – vi sætter holdet efter opgaven!

På større digitale projekter er vi mestre i, at finde det helt rigtige hold til at løse din opgave – for ingen opgave eller kunde er ens.
Processen, i de projekter vi løser sammen, er for os lige så vigtig som pris og produkt, derfor er samarbejdet centralt.

Vi er en digital virksomhed, der er bevidste om at verden forandrer sig. Derfor ønsker vi, at udfordre hvordan vi arbejder og samarbejder.

Vi ønsker at være din digitale samarbejdspartner, der hurtigt kan træde til som en del af teamet og som prioriterer det gode og mere langtidsholdbare samarbejde.

Vi tror ikke på, at det bedste samarbejde opstår hvis man låser hinanden fast i bindende aftaler eller ugennemsigtige vilkår. Derfor betaler du kun for udført arbejde hos os – resten kører vi på et godt håndslag.

Vi tilbyder digital design
Dialog på tværs webdesign
Nordic sense hjemmeside
Webbureau i Ry
red maden
Hjemmeside design
Webbureau
Digital design bureau
Børnefolkemødet grafik
Webdesign
Rebots webshop
Limelight logodesign
Walter grey markedsføring
CBB mobil logo design

Skal vi hjælpe dig med dit digitale projekt?

Skal vi hjælpe dig?

Kontakt os