Om os

Vi hjælper virksomheder der har hjertet på rette sted
– og handler derefter

Lynglund er en digital virksomhed, der er bevidst om at verden forandrer sig. Vi har fokus på bæredygtighed, iværksætteri og støtter altid den gode sag. Vi udfordrer fremtidens værdier og hvordan vi arbejder og samarbejder.

Ligesom vores kunder vægter vi troværdighed højt og prioriterer altid det gode samarbejde – processen er for os lige så vigtig som pris og produkt.

Vi sætter holdet efter opgaven for ingen opgave eller kunde er ens. Derfor er vi mestre i, at finde det rigtige hold til at løse din opgave. Vi udfordrer det etablerede, når vi udvikler online markedsføring hvor brugervenlighed og design altid er i fokus.

Pernille

Jeg står for projektledelse og kundekontakten hos Lynglund. Jeg har en baggrund som Kulturel Tekstilformidler og bruger min erfaring med formidling og design i udviklingen af digitale løsninger.

Jeg har arbejdet for kultur- og kampagnehuse og stået i spidsen for projekter og events for blandt andet Den Frie Udstillingsbygning, Koldinghus og Arbejdermuseet. Jeg har været projektleder hos COFOCO og Forbrugerrådet TÆNK samt arbejdet med projektkoordinering og kommunikation for Rådet for Sikker Trafik, Wonderful Copenhagen og Copenhagen Cooking.

Claus

Jeg er den digitale håndværker, der smeder design, brugervenlighed og teknik sammen. At jeg er en stærk digital designer med solide frontend-færdigheder gør, at jeg kan forene design og udvikling og levere en samlet pakke til vores kunder.

Jeg har i flere år arbejdet som senior digital designer for Telenor og CBB Mobil hvor kundekampagner og skiftende landingpages var hverdag. Som freelancer har jeg lavet opgaver for en stor håndfuld kunder, der rummer både Københavns Kommune, Vestas og flere etablerede bureauer.

Skal vi arbejde sammen?