Ulobby
Digital design - Webflow - SoMe grafik
Ulobby

Ulobby giver mulighed for at forstå
og påvirke politik

Med dataindsamling, lovovervågning og bedre planlægning har Ulobby skabt en software platform, der gør lobbyarbejdet mere tilgængeligt i Danmark og EU.

Både erfarne lobbyister kan arbejde mere effektivt med værktøjet, men det giver også mindre virksomheder og organisationer lettere for at få en stemme i den politiske proces.

Ulobby, er en software virksomhed i konstant udvikling og derfor havde de brug for hjælp til at få optimeret website samt udvikle et bibliotek af forskellige grafikker, de kan bruge når der udarbejdes præsentationer, infografik og SoMe-materiale til deres kommunikation.
Derudover har vi hjulpet dem med et større bogprojekt, som kan ses nederst på siden.

En digital samarbejdspartner

Vi oplever, at der en stigning i virksomheder der gerne vil væk fra det traditionelle reklamebureau. De søger en samarbejdspartner i stedet for. En digital samarbejdspartner, der hurtigt kan træde til som en del af teamet og som prioriterer det gode og mere langtidsholdbare samarbejde.

Processen, er for os lige så vigtig som både pris og produkt, derfor er samarbejdet altid centralt. Det er vigtigt, at vi samarbejder som en del af jeres team og dermed løser opgaverne i fællesskab. Vi gør hver i sær det vi er bedst til i processen, men et velfungerende samarbejde gør, at vi opnår et større potentiale i projektudviklingen.

Ulobby digital design
Ulobby digital design
Ulobby digital design

Et bogprojekt med politiske værktøjer

The Public Affairs Engine er en how-to-guide der henvender sig til alle der arbejder med lobbyisme og politik.