Ulobby
Digital design, Webflow og SoMe grafik
Ulobby

Ulobby giver mulighed for at forstå
og påvirke politik

Med dataindsamling, lovovervågning og bedre planlægning har Ulobby skabt en software platform, der gør lobbyarbejdet mere tilgængeligt i Danmark og EU.

Både erfarne lobbyister kan arbejde mere effektivt med værktøjet, men det giver også mindre virksomheder og organisationer lettere for at få en stemme i den politiske proces.

Vi har et fast samarbejde med Ulobby, hvor vi både hjælper dem med den daglige drift og på større udviklingsprojekter. Vi er leverandør af grafik, digital design og hjælper dem gennem den nye brandudvikling og optimering de står over for. Ulobby, er en platform i konstant udvikling og der skal hele tiden ændres og opdateres på hjemmesiden samt udvikles præsentationer, infografik og SoMe-materiale til deres kommunikation.

En digital samarbejdspartner

Vi oplever, at der en stigning i virksomheder der gerne vil væk fra det traditionelle reklamebureau. De søger en samarbejdspartner i stedet for. En digital samarbejdspartner, der hurtigt kan træde til som en del af teamet og som prioriterer det gode og mere langtidsholdbare samarbejde.

Processen, er for os lige så vigtig som både pris og produkt, derfor er samarbejdet altid centralt. Det er vigtigt, at vi samarbejder som en del af jeres team og dermed løser opgaverne i fællesskab. Vi gør hver i sær det vi er bedst til i processen, men et velfungerende samarbejde gør, at vi opnår et større potentiale i projektudviklingen.

Ulobby digital design
Ulobby digital design
Ulobby digital design

Vi samler statistik ved hjælp af cookies. Ved at klikke OK accepterer du vores cookies til statistik.

Skal vi hjælpe dig?

Kontakt os