Om os

Vi har kunder i hele Danmark, og løser opgaver for kampagnehuse, bureauer, marketingsafdelinger, kulturinstitutioner og den lille erhvervsdrivende. Vi sætter pris på det gode håndværk bag grafisk design og webudvikling, og sætter en ære i at forklare dig, hvad digital design er, og hvilken forskel det kan gøre for din virksomhed.

kampagnehuse, bureauer, marketingsafdelinger, kulturinstitutioner og den lille erhvervsdrivende
Pernille projektleder og projektledelse

Pernille

Jeg står for projektkoordinering og den daglige kundekontakt hos Lynglund. Jeg arbejder med projektledelse, fordi jeg brænder for det, og kan slet ikke lade være med at have fingrene i hver en lille krog af et projekt. Detaljerytteri er en af mine spidskompetencer.

Jeg har arbejdet for større event- og kampagnehuse samt kulturinstitutioner og stået i spidsen for udstillinger og kulturelle events for blandt andet Den Frie Udstillingsbygning, Koldinghus og Arbejdermuseet. Jeg har været projektleder hos COFOCO og Forbrugerrådet TÆNK samt arbejdet med projektkoordinering og kommunikation for blandt andet Rådet for Sikker Trafik, Wonderful Copenhagen og Copenhagen Cooking.Claus senior digital designer og freelancer

Claus

Jeg er den grafiske håndværker, der smeder design, visuel identitet og teknik sammen. Når jeg løser en opgave, fordyber jeg mig i den både teknisk- og designmæssigt. At jeg er en stærk digital designer med solide frontend-færdigheder gør, at jeg kan forene design og udvikling og levere en samlet pakke til vores kunder.

Jeg har i mange år arbejdet som senior digital designer for Telenor og CBB Mobil hvor kundekampagner og skiftende landingpages var hverdag. Som freelancer har jeg lavet opgaver for en stor håndfuld kunder, der rummer både Københavns Kommune, Vestas og flere etablerede bureauer.

Langt ude i skoven

Vi tog springet. Trak teltpælene op og flyttede vores virksomhed fra København tilbage til naturskønne Gl.Rye.
Vi har base ude i den midtjyske skov, men vores arbejdsplads er www, så vi løser opgaver uanset postnummer.

Kreativitet og sætter pris på det gode håndværk bag grafisk design og webudvikling

Et ord er et ord

Vi er drevet af kreativitet og sætter pris på det gode håndværk bag grafisk design og webudvikling. Vi leverer solidt håndværk og god service med rødderne plantet i den midtjyske skov. Kald os bare gammeldags, men vi sætter en ære i at holde det vi lover vores kunder og levere løsninger hvor du er glad for både pris, proces og produkt.

Vores styrke er, at du altid vil have direkte kontakt til os der har hænderne i bolledejen, eller jord under neglene om du vil. Vi går op i detaljen og løser både store og små digitale opgaver og daglige drift. Vi er ikke et stort bureau eller ”smart i en fart”, men vi kan til gengæld love dig, at vi formår at få helt almindelige dødelige til at forstå hvad digital design er, og hvilken forskel det kan gøre for dig og din virksomhed.

digital design og hjemmeside
grafisk design
app design og digital design
app design og digital design
app design og digital design
projektledelse og kommunikationsløsninger
digital design og hjemmeside
grafisk design
app design og digital design
grafik til print
app design og digital design
projektledelse og kommunikationsløsninger