Børnecancerfonden
Kampagnemateriale - Grafik - Websupport

“Vi er så glade for jeres arbejde. Kæmpe high five herfra! Tusind tusind TAK – I er bare seje.”

Forskning, familiestøtte og oplysning til børn med kræft

Børnecancerfonden, er en privatejet fond der udelukkende arbejder for børn med kræft. Hvert år rammes 5-600 børn og deres familier af kræft. Børn rammes desværre ofte hårdere af kræft, og skal derfor igennem et længere behandlingsforløb.
Gennem forskning, familiestøtte og oplysning arbejder Børnecancerfonden for at forbedre behandlingsforløbet og mindske senfølger.

Vi er tilknyttet Børnecancerfonden som digital og grafisk konsulent. Det vil sige, at vi er en fast del af deres kampagnehold. Sammen udvikler og eksekverer vi kampagner, formidlingsmateriale samt bistår fonden med den daglige digitale og grafiske drift. Vi er meget stolte af, at være en del af holdet hos Børnecancerfonden, hvor der arbejdes for en vigtig sag og samtidig prioriteres en god proces i samarbejdet.

Jamen, arbejder I ikke kun med digital design?

Nej, det gør vi langt fra. Ofte kan man ikke dele en opgave op i online og offline. Vi arbejder altid hele vejen rundt om jeres kommunikation, hvor print og web tænkes som en samlet løsning. Vi skaber et visuelt sprog, så du altid kan genkende dit produkt og brand.

Det vigtigste er, at udvikle et design der er funktionelt, intuitivt og overskueligt for jeres brugere. Vi skal altid udvikle en god brugeroplevelse – lige meget om det er til print eller digitalt. Vi lytter til jeres ønsker og udvikler et design der passer til jeres virksomheds behov –  altid i tæt samarbejde med jer som kunde.