Museum Give
Visuel identitet - Logo - Brugeroplevelse - Hjemmeside

“Det ser super godt ud! Vi er rigtigt glade for resultatet – er helt vild med den måde I har løst det på!! Tak for indsatsen.“

Museum Give logo

Kulturhus, museum og lokalt mødested

Museum Give, er en foreningsdrevet institution og statsanerkendt, kulturhistorisk museum. Museet står overfor en komplet fornyelse af museets udstillinger og aktivitetsprofil, med et ønske om at skabe et kultursted for både lokale og andre besøgende. Gennem ny forskning, komplette udstillingsmiljøer og gennemgående formidlingsgreb, tager Museum Gives nye udstillinger gæsterne med på en sanselig rejse.

Når der skal skabes et nyt museum, kræver det nyt navn, visuel identitet og hjemmeside. Vi har skabt et logo og grafisk sprog, der understøtter museets ønske om at formidle til et bredt publikum, men samtidig være sjov og legende. Et fleksibelt udtryk, der både kan bruges i udstillingerne, men også i museets kommunikation og skiftende kulturtilbud. Farvepaletten er bred, og tager udgangspunkt i museets historiske effekter og genstande.

Museum Give hjemmeside design

Freelancer med bureaufordele

Vi er en digital duo der arbejder freelance for blandt andet organisationer og kreative virksomheder, der mangler ekstern hjælp – både som webudvikler, UX designer eller digital projektleder.
Vi er to i vores freelancer-setup, hvor den ene af os er projektleder.

Det vil sige, at der altid er styr på proces, deadline og kommunikation – hvilket gør vores samarbejde mere driftsikkert.
Vi er vant til at springe til hurtigt, og er rutineret i at arbejde på tværs af fagområder, hvis I har andre samarbejdspartnere tilknyttet jeres projekter.