Børneliv
Logodesign, hjemmeside og brugeroplevelse
Børneliv logodesign
Logo design Børneliv
Logo design Børneliv

Vi arbejder for det sunde børneliv

Børneliv er en non-profit organisation grundlagt af unge børnelæger og frivillige underviser, der arbejder for at fremme det sunde og trygge børneliv gennem kreativ og nærværende formidling i øjenhøjde. Børnelivs mission er at være en stærk, sundhedsfaglig organisation baseret på frivillige kræfter. Børneliv er børn og unges stemme, når det gælder sundhed.

Man kan kun blive smittet af Børnelivs gode mission og fantastiske frivillige kræfter. Det blev vi også, da organisationen havde brug for hjælp til udvikling af nyt logo og optimering af deres eksisterende hjemmeside. Et logo der signalerer deres børnevenlige og sundhedsfaglige mission.

Dit logo er din røde tråd

Et stærkt logodesign er vigtigt og skal ses som fundamentet i din virksomhed. Et logodesign skal afspejle din virksomheds værdier og være genkendeligt uden at være dominerende – dit logo er din røde tråd.

Få et animeret logo. Et animeret logo er en god måde, at skabe ekstra opmærksomhed på jeres brand – i sær hvis vi tilføjer en overraskende detalje i animationen.

Vi samler statistik ved hjælp af cookies. Ved at klikke OK accepterer du vores cookies til statistik.

Skal vi hjælpe dig?

Kontakt os