Børneliv
Logo - Branding - Digital design - Webudvikling

“Hold nu op, hvor ser det godt ud!!! Vi er helt blæst bagover. Ord kan næsten ikke beskrive, hvor heldige vi er for at have fået jer ombord. Tak for jer!”

Børneliv hjemmeside

Vi arbejder for det sunde børneliv

Børneliv, er en non-profit organisation grundlagt af unge børnelæger og frivillige undervisere, der arbejder for at fremme det sunde og trygge børneliv, gennem kreativ og nærværende formidling i øjenhøjde. Børnelivs mission er, at være børn og unges stemme, når det gælder sundhed.

Vi er stolte af, at være en del af Børnelivs gode og vigtige mission. Vi har hjulpet organisationen med udvikling af logo, hjemmeside, undervisnings- og infomateriale samt bookingsystem. Der er udviklet en visuel retning, der omfavner og formidler deres børnevenlige og sundhedsfaglige mission.

Dit logo er din røde tråd

Et stærkt logodesign er vigtigt og skal ses som fundamentet i din virksomhed. Et logodesign skal afspejle din virksomheds værdier og være genkendeligt, uden at være dominerende – dit logo er din røde tråd.

Få et animeret logo. Et animeret logo er en god måde, at skabe ekstra opmærksomhed på jeres brand – i sær hvis vi tilføjer en overraskende detalje i animationen.