Periodisk podcast
Logo - Webudvikling - Brugeroplevelse - Support

“Det er PISSE FLOT! Tak, for at være tjekkede at arbejde sammen med. Vi er super begejstret for samarbejdet!”

Periodisk webudvikling

Interaktivt periodisk system og god brugeroplevelse

PERIODISK, er en podcastserie i 118 afsnit om det periodiske system. Hør, hvordan verden blev skabt, og hvor hver enkelt grundstof passer ind. De 118 afsnit kan findes på periodisk.dk, hvor du kan lytte til hvordan det periodiske system bliver formidlet spændende og tilgængeligt. Podcastserien er udgivet af RAKKERPAK Productions med støtte fra Novo Nordisk Fonden.

I dette spændende projekt for RAKKERPAK Productions, har vi leveret den visuelle retning og webudviklingen – der denne gang er langt fra standard. Vi har udviklet et interaktivt periodisk system på sitet, hvor brugeren kan gå på opdagelse i systemet og finde de enkelte afsnit. Derudover er der udviklet en særudgave til mobil, for at skabe den bedste brugeroplevelse.

Lynglund digital design

Freelancer med bureaufordele

Vi er en digital duo der arbejder freelance for blandt andet organisationer og kreative virksomheder, der mangler ekstern hjælp – både som webudvikler, UX designer eller digital projektleder.
Vi er to i vores freelancer-setup, hvor den ene af os er projektleder.

Det vil sige, at der altid er styr på proces, deadline og kommunikation – hvilket gør vores samarbejde mere driftsikkert.
Vi er vant til at springe til hurtigt, og er rutineret i at arbejde på tværs af fagområder, hvis I har andre samarbejdspartnere tilknyttet jeres projekter.