Center for Frilandsdyr
Visuel Identitet - Logo - Digital design - Webudvikling
Center for frilandsdyr
Center for frilandsdyr

Digital leverandør til glade dyr

Center for Frilandsdyr er et stærkt samarbejde mellem Friland A/S og Dyrenes Beskyttelse, der sammen fremmer bæredygtig produktion på friland, hvor husdyr produceres med et højt niveau af dyrevelfærd.

Vi er fast digital leverandør hos Center for Frilandsdyr. Målet er, at formidle centerets arbejde på en ny og mere overskuelig måde for deres brugere og samarbejdspartnere.

Hjemmeside, logo, formidlingsmateriale og ikke mindst deres navn gennemgik en større transformation. Vi var med hele vejen og står i dag for at kvalitetssikre den visuelle identitet vi har lavet til dem, i de mange forskellige samarbejder de indgår i.

Center for Frilandsdyr er stiftet af Dyrenes Beskyttelse og Friland A/S

dyrenes beskyttelse
digital design frilandsdyr
digital design frilandsdyr

Digital drift

Din hjemmeside eller webshop skal virke ALTID! men skal som alt andet passes og plejes. Mange glemmer, at når en hjemmeside er færdig, skal den vedligeholdes. Der er plugins, der skal opdateres, og man skal huske at tage backup.

Lyder det teknisk eller kedeligt, og noget som du slet ikke har tid til, så lad os overtage driften – så har du tid til at gøre det, du er bedst til.