Center for Frilandsdyr
Visuel Identitet - Logo - Digital design - Webudvikling

“Wow, det ser så lækkert ud! I er bare så mega gode. Det havde vi ikke klaret hvis I ikke var så fleksible og klar til at hjælpe os. Tusind tak for indsatsen.”

Center for frilandsdyr
Center for frilandsdyr

Digital og grafisk leverandør til glade dyr

Center for Frilandsdyr, er et stærkt samarbejde mellem Dyrenes Beskyttelse og Friland A/S, der sammen fremmer bæredygtig produktion på friland, hvor husdyr produceres med et højt niveau af dyrevelfærd. Vi hjælper Center for Frilandsdyr med, at formidle centerets arbejde på en ny og mere overskuelig måde, for deres brugere og mange samarbejdspartnere.

Hjemmeside, logo, formidlingsmateriale og ikke mindst deres navn gennemgik en større transformation. Vi var med hele vejen og står i dag for, at kvalitetssikre den visuelle identitet vi har udarbejdet til dem, i de mange forskellige samarbejder de indgår i.
Center for Frilandsdyr er stiftet af Dyrenes Beskyttelse og Friland A/S.

dyrenes beskyttelse
digital design frilandsdyr
digital design frilandsdyr

Skal vi hjælpe dig med den digitale drift?

Din hjemmeside eller webshop skal virke ALTID! men skal som alt andet passes og plejes. Mange glemmer, at når en hjemmeside er færdig, skal den vedligeholdes.

Der er plugins, der skal opdateres, og man skal huske at tage backup. Lyder det teknisk eller kedeligt, og noget som du slet ikke har tid til, så lad os overtage driften – så har du tid til at gøre det, du er bedst til.