Flamenco Teatret
Visuel identitet - Digital design - Grafik - Print
Flamenco teatret logo

Kultur opstår i det levende møde mellem mennesker

Flamenco Teatret oversætter flamencoen til dansk, så kulturen løftes ud af sit regionale udgangspunkt. Flamenco Teatret tager det folkelige i den danske kultur og lader det møde andre kulturer til gensidig inspiration. Flamenco Teatret arbejder særligt med inklusion i forhold til grupper som ofte ellers er ekskluderet af samfundet og dermed også vores kunst- og kulturfællesskaber.

Som omrejsende kulturprojekt har Flamenco Teatret brug for en digital platform og et visuelt sprog der tydeligt formidler budskab, trods skiftende kontekst og målgruppe. En platform der formidler kommende events, tidligere projekter og vigtige kultursamarbejder. En platform, hvor der formidles til store kultursteder og festivaler, men også til små lokale eller private arrangementer.

Flamenco teatret webdesign
Flamenco teatret poster

Freelancer med bureaufordele

Vi er en digital duo der arbejder freelance for blandt andet bureauer og kreative virksomheder, der mangler ekstern hjælp – både som webudvikler, UX designer eller digital projektleder.

Vi er to i vores freelancer-setup, hvor den ene af os er projektleder.

Det vil sige, at der altid er styr på proces, deadline og kommunikation – hvilket gør vores samarbejde mere driftsikkert.
Vi er vant til at springe til hurtigt, og er rutineret i at arbejde på tværs af fagområder, hvis I har andre samarbejdspartnere tilknyttet jeres projekter.