Sofie Krog Teater
Digital design - Webudvikling - Animation

“Tak for en god indsats – det ser så godt ud!!!”

Skanderborg Hjemmeside design
Silkeborg Hjemmeside design

En teatralsk hjemmeside med mørke og dystre toner

Sofie Krog Teater, er et dukketeater, der producerer filmisk dukketeater til teenagere og voksne.

Teateret har flere forskellige forestillinger, og derfor skulle der udarbejdes nogle overordnede visuelle linjer, for at skabe et godt overblik for brugerne, og gøre det let at navigere i forestillingernes helt særlige og meget forskellige universer.

I processen har vi omfavnet det teatralske, mørke og dystre for at ramme den rigtige målgruppe, og understrege forestillingerne ikke er til børn.

Hjemmesiden prioriterer og indrammer forestillingernes forskellige fortællinger. Billeder, videoer og håndværket er i centrum, for at præsentere teatrets flotte forestillinger bedst muligt.

Hjemmeside design
Design hjemmeside
Design hjemmeside
Design hjemmeside

Hjemmeside design

Det handler om at udvikle digitale systemer, der er funktionelle, intuitive og overskuelige at arbejde med. Vi specialudvikler webløsninger med fokus på brugervenlighed, fleksibilitet og synlighed. Den tekniske løsning bag din hjemmeside er vigtig. Den skal være fleksibel, så du får præcis den løsning, der passer til dig – din hjemmeside skal være en ressource for din virksomhed.

Vi styrer det digitale projektet, men processen sker altid i et tæt samarbejde. På den måde sikrer vi, at løsningen passer til din virksomheds behov. Gennem udvikling af en digital prototype, har vi mulighed for at teste din webløsning og kan analysere og udfordre dine brugeres adfærd. På den måde kan vi sammen optimere og gøre dit digitale projekt endnu skarpere.