Stop Spild Lokalt
Logo - Branding - Webudvikling - Brugeroplevelse

“I er forresten pisse seje. VI ELSKER DET! Vi får store roser hele tiden, for vores logo og den nye visuelle identitet!”

Gør en forskel for både mennesker og klima

Stop Spild Lokalt, er en social madspildsorganisation der hver dag deler overskudsmad ud, til dem der er økonomisk presset. De uddeler dagligt 30 tons overskudsmad, svarende til mere end 75.000 måltider.
Men deres ambition er, at firedoble deres nuværende indsats. De vil redde 50% af detailhandlens madspild og uddele 300.000 måltider om dagen. Det betyder, at der kan reddes op imod 48.000 tons mad om året.

Vi vil meget gerne hjælpe organisationen med at nå deres ambitiøse mål, og støtte den vigtige mission de er på. Vi har derfor udarbejdet et nyt logo, visuel identitet og brugervenlig hjemmeside til projektet.

Stop Spild Lokalt, er Danmarks største frivillige organisation, men fremstod meget anonym. Derfor udarbejdede vi et visuelt udtryk og stærkt logo, der hurtigt skaber genkendelighed hos brugerne og hvor organisationen står som en tydelig afsender.

Freelancer med bureaufordele

Vi er en digital duo der arbejder freelance for blandt andet bureauer og kreative virksomheder, der mangler ekstern hjælp – både som webudvikler, UX designer eller digital projektleder.

Vi er to i vores freelancer-setup, hvor den ene af os er projektleder.

Det vil sige, at der altid er styr på proces, deadline og kommunikation – hvilket gør vores samarbejde mere driftsikkert.
Vi er vant til at springe til hurtigt, og er rutineret i at arbejde på tværs af fagområder, hvis I har andre samarbejdspartnere tilknyttet jeres projekter.